Rekkehus

Din lokale eiendomsmegler Notar har gleden av å presentere disse 7 rekkehusene som kommer for salg på Jørihaugen Vest.
Rekkehusene vil ha en flott beliggenhet på BK4-feltet med fantastisk utsikt!

De 4 første kjøperne, får en tilvalgspakke fra Boligpartner til en verdi kr. 80.000,-. Ta kontakt for å sikre deg din bolig idag!

Det blir 4 rekkehus med BRA på 149 og 3 rekkehus med en BRA på 157 som vil ha universell utforming og livsløpsstandard! Gode solforhold og terrasser på begge sider!

Området har kort vei til skole, barnehage, dagligvare og flotte fri- og turområder. Ca. 10 min. med bil til sentrum og ca. 5 min. til Løkkemyra med kjøpesenter og handelsparker.

Beskrivelse av 4 rekkehus i kjede:

Fire rekkehus i kjede som rommer alt en familie ønsker seg. Her kan du bo i en moderne og lettstelt bolig med en fantastisk utsikt. Boligene tilpasses terrenget på tomta og vil plasseres på to ulike høyder. Løsningene er arkitekttegnet og det er lagt stor vekt på å skape rom som passer for hele familien.

Naturen utenfor inviteres inn i boligen gjennom de mange store vindusflatene. Gled deg til å kunne nyte friheten det gir å ha flere uteplasser rundt boligen. Trives du best i sola eller i skyggen? Du bestemmer selv hvor du vil slappe av på en av dine tre fine uteplasser.

Du ønskes velkommen inn i boligen gjennom en romslig entrè i første etasje. Her er det god plass til garderobe. Fra entrèen er det dør inn til en innvendig bod. Det er på dette planet at boligens tre soverom er plassert. I tillegg har første etasje to bad, hvor det største av dem har plass til vaskemaskin. Fra det største soverommet i første etasje er det terrassedør ut til uteplassen utenfor. Hjemmets hjerte finner du i etasjen over. Her oppe er utsikten aller best og det er her boligens sosiale sone er plassert. Den åpne kjøkken- og stueløsningen er på over 38 kvadratmeter. Fra kjøkkensiden er det utgang til en hyggelig veranda. I den andre enden av rommet finner du stuedelen, hvor det også er utgang til en enda større veranda. Tenk å kunne nyte ettermiddagene her ute mens du skuer utover sjøen.

Alle boligene bygges med carport og sportsbod. Begge deler er plassert like ved inngangsdøra. Lettvint og praktisk.

Total BRA: 149 kvm
BRA: 140 kvm
P-rom: 119 kvm
Carport: 12,4 kvm

Beskrivelse av 3 rekkehus i kjede:
Disse tre rekkehusene har livsløpsstandard og er like store i areal og inneholder blant annet tre soverom, to stuer og to bad hvor det største også har plass til badekar.

I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med et luftig og innbydende allrom. Her er det rom nok til å ha både en stor kjøkkenøy med sitteplasser og et spisebord ved vinduet. Fra denne åpne kjøkken- og stuedelen på over 33 kvadratmeter har du direkte utgang til uteplass. Du finner også et soverom og bad med plass til vaskemaskin her i husets første etasje.

I andre etasje finner du to store soverom til. Det største har utgang til en herlig veranda. Tenk så deilig å kunne nyte morgenkaffen her. Etasjen har også et bad, en bod, samt en deilig loftsstue med utgang til veranda. En slik ekstra stue gir stor fleksibilitet og er alltid populært å ha hvis man har barn eller ungdommer i huset.

Inngangspartiet er overbygd og alle boligene får egen carport og sportsbod plassert like ved inngangsdøra. Helt perfekt i en hektisk hverdag.

Total BRA: 157 kvm
BRA: 148 kvm
P-rom: 127 kvm
Carport: 12,5 kvm

Trykk på hver enhet i boligvelger under for å se plantegning!

Oversiktsbilde illustrasjon

BYGGESTART VÅREN 2021! 7 rekkehus med fantastisk utsikt på Jørihaugen Vest. Gode solforhold og to terrasser

Jørihaugen Vest BK6, 6520 Frei

Pris fra: 4 150 000 kr

Pris til: 4 350 000 kr

Omkostninger: 38 247 kr

Totalpris: 4 188 247 – 4 388 247 kr

Areal: 140 – 148 m²

Soverom: 3

Boligtype: Rekkehus

Eieform: Eier (Selveier)

 

Beliggenhet

Kort vei til alt av skoler, barnehager, butikk og idrettsanlegg. Flotte fri- og turområder i umiddelbar nærhet. Ca. 10 min. med bil til sentrum og ca. 5 min. til Løkkemyra med kjøpesenter og handelspark.

Kjøkken

Leveranse ref. tegninger. Kjøkken leveres av Drømmekjøkken – du står fritt til å tilpasse endelig kjøkkenløsning i samråd med kjøkkenplanlegger. Utvidelser medfører endring i pris, samt at plasseringen av avløp, vifte og opplegg for vann er låst.

Bad

På våtrom leveres baderomsplater fra Fibo Trespo av typen fortissimo Denver White F34HG flismønstret 20x30cm på vegger. Himling leveres med huntonit Classique 60×120 takplater. Gulv leveres flislagt som avsluttes med sokkel opp mot våtromsplatene. Flistype er Maps of Cerim (valgfri farge innad i serien), fortrinnsvis 60x60cm fliser. Endelig størrelse på flisene tilpasses for nødvendig fall og mindre fliser i dusjnisje. Utstyr til bad inkluderer dusjhjørner i glass fra Viking Bad, innredninger av typen Eli servantskap, Eva speil og Ada servant. Badekar er ikke inkludert i prisen, men rørsystem er tilrettelagt for fremtidig påkobling av badekaret.

Boder

Innvendige boder leveres isolert med faspanel 3- bords på vegg, parkett på gulv og 60×120 cm takplater i himling. Sportsbod leveres uisolert med åpent bindingsverk.

Oppvarming

Oppvarming med varmekabler på alle bad, samt elektrisk oppvarming gjennom varmeovner m/ elektrisk termostat. Hver enhet leveres også med ventilert stålpipe og ildstedet Sirius 1 fra Schiedel.

Garasje/Parkering

Parkering i carport og på egen tomt.

Ferdigstillelse

Boligene ferdigstilles fortløpende når de er solgt. Det er estimert en byggetid på ca. 8 måneder fra støpt plate. Dette gjelder ikke som bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Det er alltid knyttet en viss usikkerhet til fremdrift og gjennomføring av byggeprosjekter. På denne bakgrunn vil selger fastsette en endelig overtagelsesdato når man har sikkerhet for når dette kan skje. Overtagelsesmåned vil bli meddelt med ca. 4 måneders varsel fra selger. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 6 uker før overtagelse. Denne datoen gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato og danner grunnlaget for beregning av dagmulkt.

Komm. tilknytning

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Omkostninger for kjøper

Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgift (2,5%) av tomteverdi…………………. kr. 18 875,-
Tinglysning skjøte…………………………………………………. kr. 585,-
Tinglysning pr. panteobligasjon…………………………… kr. 585,-
Panteattest……………………………………………………………. kr. 202,-
Anleggsbidrag strøm og kostnad for fradeling….. kr. 18 000,-
Sum……………………………………………………………………………. kr. 38 247,-

Sentrale lover

Salget følger Bustadoppføringslova. Dette innebærer blant annet at selger er forpliktet til å stille garantier for alle delinnbetalinger fra kjøper, samt for ferdigstillelse i henhold til kontrakt. Garanti gjelder frem til 2 år etter overtakelse. Det vises forøvrig til Bustadoppføringslova.

Alle arealer i denne presentasjon er målt på byggetegninger. Selger tar derfor forbehold om at arealer kan bli noe endret. Det gjøres oppmerksom på at prospektet er utarbeidet før detaljprosjekteringen er gjennomført, slik at det kan være avvik på fasadeuttrykk,illustrasjonsmateriell og plantegninger iht endelig leveranse.

Garantistillelse:
Ved kontraktens underskrift utsteder videre selger garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til megler for rett oppfyllelse av avtalen, jf. bufl. § 12. Frem til overtakelse skal garantien være på 3% av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1505
Gårdsnr: 138
Bruksnr: 624

BoligSoveromEtgP-romBRATotalpris
3148 m²4 288 247 kr
3148 m²4 188 247 kr
3148 m²4 288 247 kr
3140 m²4 388 247 kr
3140 m²4 238 247 kr
3140 m²4 238 247 kr
3140 m²4 388 247 kr

Meld din interesse

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat om prosjektet.