Om Jørihaugen Vest borettslag

Notar Kristiansund kan med glede presentere prosjektet Jørihaugen Vest BRL som består av 8 moderne leiligheter med carport og flott utsikt. Flott beliggende i solrike og trivelige omgivelser på Jørihaugen Vest. Kort vei til skole, barnehage, dagligvare og flotte fri- og turområder. Ca. 10 min. med bil til sentrum og ca. 5 min. til Løkkemyra med kjøpesenter og handelsparker. Leilighetene har gang, 2 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater, bad, vaskerom/bod og en solrik terrasse med utsikt. Muligheter for tilpasninger etter eget ønske for de som kjøper tidlig.

Borettslaget vil få OBOS som forretningsfører, noe som bidrar til å gi ekstra trygghet. Det vil bli mulig med IN-ordning(individuell nedbetaling av fellesgjeld).

Oversiktsbilde illustrasjon

Moderne 3-roms leiligheter på attraktive Jørihaugen Vest. Byens nyeste og flotteste boligfelt!

Jørihaugen, 6520 Frei

Pris: 1 548 000 kr

Fellesgjeld: 1 032 000 kr

Omkostninger: 11 532 kr

Totalpris: 2 591 532 kr

Areal: 67 m²

Soverom: 2

Boligtype: Leilighet

Eieform: Andel

Fasiliteter

  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Peis/ildsted
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng
  • Utsikt

Generell Orientering

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43), i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.

Beliggenhet

Beliggende i solrike og attraktive omgivelser på Jørihaugen. Kort vei til skole, dagligvare og flotte fri- og turområder. Ca. 10 min. med bil til sentrum og ca. 5 min. til Løkkemyra med kjøpesenter og handelsparker.

Oppholdsrom

Innvendige lettvegger med 7cm isolasjon og fabrikkmalte veggplater type Hunton MDF-plater i standard farger. Keramisk flis på bad. 14 mm Alloc Original eik laminat i øvrige rom. Forestia Tak-Ess malte himlingsplater 6×12 i alle rom. Det monteres taklister i samme farge som tak forøvrig.

Kjøkken

For alle leiligheter leveres kjøkkeninnredning i hvit glatt front. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag, samt integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr og induction platetopp. Benkeplater i laminat.
Lyslist med stikkontakt monteres under overskap. Avtrekk fra kjøkken med integrert kjøkkenventilator.

Bad

Keramisk flis på bad. Innredning i henhold til plantegninger som kan fås ved henvendelse hos megler.

Garderobe

Hvite, hengslede garderobeskap med glatte hvite dører. Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. Garderobeskap leveres i henhold til plantegning. Andre løsninger til garderobeskap kan leveres som tilvalg.

Boder

Det leveres en utvendig sportsbod per leilighet.

Garasje/Parkering

Alle leilighetene leveres med egen carport. Videre blir det felles gjesteparkering på borettslagets felles tomt.

Ferdigstillelse

Boligene er planlagt ferdigstilt 4. kvartal 2020 under forutsetning av forbeholdene er avklart og oppstart 4. kvartal 2019. Når forbeholdene er avklart, bygges leilighetsbygget fortløpende når minimum 2 av leilighetene er solgt.

Sentrale lover

Salget følger Bustadoppføringslova. Dette innebærer blant annet at selger er forpliktet til å stille garantier for alle delinnbetalinger fra kjøper, samt for ferdigstillelse i henhold til kontrakt. Garanti gjelder frem til 2 år etter overtakelse. Det vises forøvrig til Bustadoppføringslova.

Alle arealer i denne presentasjon er målt på byggetegninger. Selger tar derfor forbehold om at arealer kan bli noe endret. Det gjøres oppmerksom på at prospektet er utarbeidet før detaljprosjekteringen er gjennomført, slik at det kan være avvik på fasadeuttrykk,illustrasjonsmateriell og plantegninger iht endelig leveranse.

Garantistillelse:
Ved kontraktens underskrift utsteder videre selger garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til megler for rett oppfyllelse av avtalen, jf. bufl. § 12. Frem til overtakelse skal garantien være på 3% av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1505
Gårdsnr: 138
Bruksnr: 621

BoligSoveromEtgP-romBRATotalpris
21.67 m²70 m²Solgt
21.67 m²70 m²2 591 532 kr
21.67 m²70 m²2 591 532 kr
21.67 m²70 m²Solgt
22.67 m²70 m²Solgt
22.67 m²70 m²Solgt
22.67 m²70 m²Solgt
22.67 m²70 m²Solgt

Meld din interesse

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat om prosjektet.